Κινηματικές συσκέψεις της ΠΑΖ και η αντίδραση του δήμου…

Την προηγούμενη Πέμπτη έγινε η πετυχημένη εκδήλωση – σύσκεψη για το μητροπολιτικό πάρκο στο Γουδή λόγω των εξελίξεων για νέο γήπεδο του ΠΑΟ εκεί (δείτε εδώ σχετικά). Η Πρωτοβουλία Αγώνα Ζωγράφου (ΠΑΖ) έχει αρχίσει να κινείται τοπικά και να κάνει μάλλον αισθητή την παρουσία της σιγά σιγά.
Πώς αλλιώς να εξηγήσουμε άραγε το ότι ο δήμος αποφάσισε να ξυπνήσει από τη χειμερία νάρκη του για τα ζητήματα για τα οποία δραστηριοποιείται η ΠΑΖ (πλειστηριασμοί, μητροπολιτικό πάρκο Γουδή) και να τα θέσει ξαφνικά στην ημερήσια διάταξη της επόμενης συνεδρίασής του στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο ενώ ως τώρα σιωπούσε; Τυχαίο; Δε νομίζουμε.
Ειδικά όταν αυτό έγινε μετά την τοποθέτηση εκπροσώπου της δημοτικής παράταξης ΜΑΖΙ εκ μέρους του δήμου (γιατί άραγε δεν μπόρεσε να έρθει ΚΑΝΕΙΣ «επίσημος» της διοίκησης και μας έστειλαν ένα απλό μέλος της παράταξης;) στην εκδήλωση της ΠΑΖ. Όπου ο εκπρόσωπος του ΜΑΖΙ και του δήμου μας ενημέρωσε ότι η παράταξη έχει πάγια θέση υπέρ του Μητροπολιτικού Πάρκου στο Γουδή. Και φυσικά όλοι τον εγκαλέσαμε γιατί το ΜΑΖΙ και ο δήμος δεν εδέησαν να την πουν δημοσίως (βλ. σχετικά εδώ και εδώ) όταν ανακοίνωσε ο Τσίπρας μαζί με τον Καμίνη το γήπεδο όπως έκανε π.χ. ο δήμος Παπάγου-Χολαργού (δες εδώ);
Εμείς θα συνεχίσουμε να κινητοποιούμαστε και χαιρόμαστε που ταρακουνάμε στάσιμα νερά. Όσο για τα «παπαγαλάκια» του δήμου (όπως ο γνωστός «Γιώργος» που φροντίζει να γράφει ανυπόστατα και συχνά ειρωνικά σχόλια σε αναρτήσεις μας, δες εδώ στα σχόλια στο τέλος…) καλά θα κάνουν να βρουν καμια άλλη πιο χρήσιμη δουλειά. Ο καθείς εφ’ω ετάχθη.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s