«Όσοι κάνουν πολιτική με τα ΜΑΤ, απλά αποδεικνύουν ότι δεν ξέρουν να κάνουν πολιτική αλλιώς»

αναδημοσιεύουμε ποστάρισμα του συμπολίτη μας Κοσμά Αναγνωστόπουλου από τη σελίδα «Μιλάμε για την πόλη που θέλουμε…» στο facebook (βλ. εδώ)

Ότι ανακοίνωση και να βγάλει αυτή η δημοτική αρχή, δυστυχώς δεν πείθει. Γιατί:

1) Η παιδική χαρά στο Άλσος Ιλισίων δεν είναι «κατειλημμένη» από κανέναν, αλλά αφέθηκε να ρημάξει με πρόσχημα τον δασάρχη, ουσιαστικά κατειλημμένη από αυτόν.

2) Το Μητροπολιτικό Πάρκο της Πανεπιστημιούπολης δεν είναι «κατειλημμένο» από κανέναν, αλλά αφήνεται στην μοίρα του με πρόσχημα τον πρύτανη, ουσιαστικά κατειλημμένο από αυτόν.

3) Οι πλατείες και οι χώροι πρασίνου της πόλης δεν είναι «κατειλημμένοι» από κανέναν, αλλά δεν γίνεται τίποτα για αυτά, παρά μόνο κάτι ισοπεδωτικά κλαδέματα στα δέντρα με πρόσχημα την ανανέωση του πρασίνου, κάτι τεχνητοί χλοοτάπητες με πρόσχημα την καθαριότητα και κάτι τσιμεντοστρώσεις στο φυσικό χώμα με πρόσχημα τις παιδικές χαρές, ουσιαστικά κατειλημμένοι από την μιζέρια, την προχειρότητα και την εγκατάλειψη.

4) Οι δρόμοι της πόλης δεν είναι «κατειλημμένοι» από κανέναν, αλλά με πρόσχημα το κυκλοφοριακό και τις «ανάγκες» των κατοίκων παραμένουν κατειλημμένοι από τα ΙΧ και την παράνομη στάθμευση.

5) Τα σχολεία και οι παιδικοί σταθμοί δεν είναι «κατειλημμένα» από κανέναν, αλλά με πρόσχημα τα οικονομικά του Δήμου παραμένουν πνιγμένα στην άσφαλτο και το τσιμέντο.

6) Τα πεζοδρόμια και οι πρασιές δεν είναι «κατειλημμένα» από κανέναν, αλλά με πρόσχημα την «τοπική ανάπτυξη» παραμένουν κατειλημμένα από τραπεζοκαθίσματα και εμπορεύματα.

Δυστυχώς, όσοι κάνουν πολιτική με τα ΜΑΤ, απλά αποδεικνύουν ότι δεν ξέρουν να κάνουν πολιτική αλλιώς. Άλλη μια θλιβερή δημοτική αρχή ασελγεί σε αυτήν την πόλη αφήνοντας πίσω της συντρίμια και σαφές πολιτικό στίγμα…

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s