ΓΙΑ ΝΑ  ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ, ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!

παζ

Πριν λίγο καιρό δημιουργήσαμε στην πόλη μας μία ανοιχτή δομή αυτοοργάνωσης, αλληλεγγύης, συλλογικής δράσης και αντίστασης που κουβαλάει ως παρακαταθήκη την εμπειρία από τους αγώνες στη γειτονιά μας. Απευθυνόμενοι σε κάθε κάτοικο της γειτονιάς μας που βιώνει τη σκληρή πραγματικότητα της κρίσης, που έχει χάσει την ελπίδα και την πίστη του, επιλέγοντας τη σιωπή και την παραίτηση τον καλούμε να πάρει μέρος σε αυτή τη δομή αυτοοργάνωσης με την βαθειά πεποίθηση ότι η φτωχοποίηση του λαού μας δεν αποτελεί μονόδρομο, δεν αποτελεί ένα «φυσικό φαινόμενο».

Στην υποταγή, στο φόβο, στο μοναχικό δρόμο, στο εγώ,  μπορούμε να αντιτάξουμε το εμείς, τη συλλογικότητα, την αλληλεγγύη τις μόνες αξίες που όλα αυτά τα δύσκολα  χρόνια τροφοδοτούν τα μυαλά και τις καρδιές χιλιάδων ανθρώπων για να αντέξουν τις καταστροφικές συνέπειες των μνημονίων.  

 Το νέο νομοσχέδιο που πολύ σύντομα θα φέρει το Υπουργείο Δικαιοσύνης για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς μεγιστοποιεί τους κινδύνους για την απώλεια της λαϊκής στέγης, της λαϊκής περιουσίας.

Τούτες τις μέρες επικεντρώνουμε την αγωνιστική μας δράση στην προστασία της κύριας κατοικίας γιατί αποτελεί πρωταρχικό  αγαθό για την  επιβίωση χιλιάδων λαϊκών οικογενειών.

Ο δρόμος για να μπει φραγμός στα σχέδια κυβέρνησης και τραπεζών, είναι η αφύπνιση και η συμμετοχή μας στα κινήματα ενάντια στους πλειστηριασμούς που έχουν απλωθεί σε όλη τη χώρα.

Είναι αυτά τα κινήματα που μέχρι  σήμερα έχουν καταφέρει να αναστείλουν εκατοντάδες πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας, να αναχαιτίσουν την ασυδοσία των τραπεζών, να συμβάλλουν στην αποχή των συμβολαιογράφων.

 

Ένας αγώνας δύσκολος μα ελπιδοφόρος!

Στήριξε το εγχείρημα αυτό με την παρουσία και τη συμμετοχή σου!

Γίνε μέλος αυτής της πρωτοβουλίας – Επικοινώνησε μαζί μας στα τηλέφωνα

( 6978942123, 6944955483, 6932228024 )

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s