Νέα δημοτική σύμβουλος από το Κίνημα στην Πόλη

ύστερα από τρίμηνη απουσία από το δημοτικό συμβούλιο και αρκετές παραιτήσεις επιλαχόντων δημοτικών συμβούλων στη σειρά σταυροδοσίας των εκλογών του 2014, νέα δημοτική σύμβουλος εκ μέρους του Κινήματος στην Πόλη είναι η Ελένη Μπαρμπαλιά. Αντιγράφουμε από το facebook της σχετική δήλωση:

13/11

Καλοί μου φίλοι και καλοί σύντροφοι.Μέσα από το σύστημα της εναλλαγής δημοτικών συμβούλων της δημοτικής παράταξης Κίνημα στην Πόλη, της οποίας υπήρξα ιδρυτικό μέλος μαζί με εκατοντάδες αγωνιστές συντρόφους το έτος 2006 ορκίστηκα (με πολιτικό όρκο) στη θέση δημοτικού συμβούλου στο Δήμο Ζωγράφου να εκπροσωπήσω τα συμφέροντα των εργαζομένων, άνεργων, συνταξιούχων, νεολαίων, μεταναστών -προσφύγων, αναπήρων και όλων των ευπαθών κοινωνικά ομάδων που δοκιμάζονται με τον πιο σκληρό τρόπο από τις αντιλαϊκές, αντεργατικές πολιτικές.
Μακριά από μένα κάθε έπαρση. Σαφώς υπήρχαν σύντροφοι με πολύ πιο βαθειά γνώση και εμπειρία στην πολιτική και στα ζητήματα του ζωγραφιώτικού λαού που δεν κατέστη δυνατόν να αναλάβουν. 
Εφόσον ήρθαν έτσι τα πράγματα θα προσπαθήσω όσο καλύτερα μπορώ να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις αυτής της θέσης. Η φωνή μου θα είναι η συλλογική φωνή του κινήματος στην πόλη όπως αυτή θα διαμορφώνεται μέσα από τις διαδικασίες της συνέλευσης του ΚσΠ. Οι καιροί είναι δύσκολοι και στους αγώνες δεν περισσεύει κανείς. 

Venceremos

ΥΓ. Σας παρακαλώ θερμά μην γράψετε τη λέξη συγχαρητήρια σε σχόλια. Δεν αποφοίτησα ούτε πήρα κανένα πτυχίο

δείτε προηγούμενες σχετικές δηλώσεις παραίτησης του Κώστα Παλούκη (εδώ), του Θανάση Δαβαλά (εδώ) και του Διονύση Χριστόπουλου (εδώ)

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s