Ψηφίστηκε η πρόταση της Λαϊκής Συσπείρωσης για την ελεύθερη πρόσβαση στο υπαίθριο θέατρο και το πάρκο

Υιοθετήθηκε με μεγάλη πλειοψηφία στο δημοτικό συμβούλιο η πρόταση της Λαϊκής Συσπείρωσης για την ελεύθερη πρόσβαση στο υπαίθριο θέατρο και το πάρκο. Συγκεκριμένα υπέρ της πρότασης τάχθηκαν όλες οι παρατάξεις εκτός της παράταξης του κ. Αγγελόπουλου. Υπενθυμίζουμε την πρόταση της Λαϊκής Συσπείρωσης:

«Είναι σε όλους μας γνωστό το θέμα που υπάρχει σχετικά με την ελεύθερη πρόσβαση στο υπαίθριο θέατρο και το πάρκο. Επειδή θεωρούμε ότι το ζήτημα αυτό θα πρέπει να βρει άμεσα λύση, και το δημοτικό συμβούλιο πρέπει να βγει μπροστά σε μια διεκδίκηση προς όφελος των δημοτών του, για να αποδοθεί στους δημότες του Ζωγράφου και να εξυπηρετούνται οι ανάγκες πρόσβασης του σε ένα ελεύθερο χώρο πρασίνου και πολιτισμού, καλούμε το δημοτικό συμβούλιο Ζωγράφου να λάβει απόφαση. Συγκεκριμένα: Το Δ.Σ. του δήμου Ζωγράφου θέλοντας να δώσει τέλος σε ένα χρόνιο πρόβλημα πρόσβασης των δημοτών του σε ελεύθερους χώρους αναψυχής και πολιτισμού, αποφασίζει το άνοιγμα κάθε εμποδίου που έχει τεθεί και σχετίζεται με την ελεύθερη πρόσβαση των δημοτών στο υπαίθριο θέατρο του δήμου και στο πάρκο».

Έπειτα από την παραπάνω απόφαση, που λήφθηκε με ευρεία πλειοψηφία, σαν Λαϊκή Συσπείρωση απαιτούμε η δημοτική αρχή να την υλοποιήσει τις επόμενες μέρες ώστε να επιτραπεί η ελεύθερη είσοδος στον ζωγραφιώτικο λαό.

πηγή: Λαϊκή Συσπείρωση Ζωγράφου

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s