ΠΡOΣΚΛΗΣH ΣΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΚΟΙΝΗ ΔΡΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ  ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤAI

 
Η Επιτροπή Αγώνα Κατοίκων στου Ζωγράφου μπροστά στη νέα άγρια επίθεση που θα δεχτούν δικαιώματα, εισοδήματα κι η ίδια  η δυνατότητα μας για αξιοπρεπή ζωή, σας  ΚΑΛΟΥΜΕ  σε συνάντηση την Τρίτη 12/04 στις 7:00 μ.μ στον Πολιτιστικό Σύλλογο «Ιλισσός» (Βακχυλίδου 20, 2η στάση Ιλισσίων).
 
Αυτό που έρχεται τις αμέσως επόμενες μέρες δεν αφορά μόνον στο ασφαλιστικό αλλά και σε μια απίστευτη φοροεπιδρομή ,καθώς και στην προώθηση των πολιτικών της Τρόικας και στο ζήτημα των δανείων.Πρόκειται για ένα νέο στην κυριολεξία μνημόνιο-ολοκλήρωση της επίθεσης που ξεκίνησε εδώ και 6 χρόνια.
 
 Καταλαβαίνουμε όλοι οι πολίτες του Ζωγράφου την ανάγκη για συντονισμό δράσεων και αποφασιστικότητα, αρχίζοντας με τη διοργάνωση μιας κοινής εκδήλωσης στη πόλη του Ζωγράφου με επίκεντρο το ασφαλιστικό που θα κατατεθεί προς ψήφιση το επόμενο διάστημα. Εξάλλου ανάλογες πρωτοβουλίες παίρνονται αυτή τη στιγμή και σε πολλές άλλες γειτονιές και πόλεις. Περιμένουμε μέσα από τη συμμετοχή σας στη συνάντηση να αναπτυχθεί και εδώ ένα ελπιδοφόρο κίνημα απελευθέρωσης και αξιοπρέπειας. 
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s