Τι σχέση έχει ο δήμος τελικά με το φασιστικό ίδρυμα Κιτσίκη;!

Για άλλη μία φορά θα αναγκαστούμε να γράψουμε για ένα θέμα που πιάσαμε παλιότερα (δες εδώ και εδώ), για το Ίδρυμα Κιτσίκη και τη σχέση του με το δήμο μας….Θυμίζουμε ότι το Ίδρυμα χρηματοδοτούνταν από το δήμο και ότι ο κ.Κιτσίκης, υιός του γνωστού παλιού αριστερού καθηγητή του ΕΜΠ, έχει ξεκάθαρα φασιστικές ιδέες όπως φαίνεται στα βιβλία και τη δημόσια αρθρογραφία του. Καλεί μάλιστα συστηματικά σε υπερψήφιση της Χρυσής Αυγής (και στις πρόσφατες εκλογές και παλιότερα).

Ποιός ο λόγος λοιπόν να λαμβάνει χρηματοδότηση από το δήμο μας, δηλαδή από εμάς ως φορολογούμενους πολίτες και δημότες; Τι σχέση έχουν οι ανοιχτά φασιστικές απόψεις που προωθεί με τον αριστερό πατέρα του (που είναι ο λόγος που το ίδρυμα μάλλον λάμβανε χρηματοδότηση); Καμία!

Για αυτούς τους λόγους, ορθά είχε παραιτηθεί από μέλος του ΔΣ του Ιδρύματος ο κ. Ανδρέας Καραβίδας, δημοτικός σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης, μόλις αντιλήφθηκε τι παίζει με τον κ.Κιτσίκη.

Ορθά επίσης ο Δήμος διέκοψε την χρηματοδότηση στο ίδρυμα αυτό όπως μάθαμε μετά από ερώτηση της δημοτικής συμβούλου Ειρήνης Πλουμπίδη το Σεπτέμβρη.

Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο όμως της 20/10 ο δήμος έθεσε θέμα για την αναπλήρωση της θέσης στο ΔΣ του ιδρύματος του παραιτηθέντα κ.Καραβίδα με άλλο μέλος του δημοτικού συμβουλίου! Μα τέλος πάντων μας δουλεύει η «αριστερή δήμαρχος»; Τελικά θέλει να έχει σχέση με φασιστικό ίδρυμα ΝΑΙ ή ΌΧΙ;

δείτε εδώ και σχετική ανακοίνωση του Ξεκινήματος Ζωγράφου

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s