ΣΥΝ.ΖΩ.: Έναρξη μαθημάτων ξένων γλωσσών, γιόγκα και χορού – Δηλώσεις συμμετοχής

Αγαπητοί φίλοι,

Εδώ και δύο χρόνια απέναντι στην κρίση απαντάμε με ένα εναλλακτικό μοντέλο οικονομίας, με αλληλεγγύη και αυτοοργάνωση. Στον Συνεταιρισμό Ζωγράφου συνεργαζόμαστε με παραγωγούς και συνεταιρισμούς από όλη την Ελλάδα και διαθέτουμε τα προϊόντα τους στο κατάστημα μας. Ωστόσο δεν θέλουμε τους συμμετέχοντες απλούς καταναλωτές και παρατηρητές, αλλά συνεταιριστές. Ήδη από την έναρξη της λειτουργίας του ΣΥΝΖΩ έχουν συγκροτηθεί ανοιχτές ομάδες λειτουργίας ενώ ανά τακτά χρονικά διαστήματα διοργανώνονται συνελεύσεις, ενημερωτικές συναντήσεις σχετικά με τους σκοπούς του Συνεταιρισμού αλλά και βραδιές γευσιγνωσίας-γνωριμίας!

Η συλλογικότητα μας όμως δεν σταματάει εκεί! Στο πατάρι του ΣΥΝ ΖΩ συνδιαμορφώνουμε ένα πρωτότυπο πρόγραμμα μαθημάτων-σεμιναρίων όπου μέλη του Συνεταιρισμού διδάσκουν εθελοντικά Αγγλικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Ρωσικά, Γιόγκα, Γιόγκα γέλιου και παραδοσιακούς χορούς.

Οι ομάδες μαθημάτων συνεργάζονται μεταξύ τους, ανταλλάσσουν απόψεις για τη διαμόρφωση του παταριού ενώ πέρυσι κατάφεραν να διοργανώσουν τη γιορτή του παταριού  αλλά και το παραδοσιακό γλέντι στον Ρυθμό με επιτυχία όπου η συμμετοχή ήταν αρκετά μεγάλη.

Ελάτε, λοιπόν και φέτος να μάθουμε ξένες γλώσσες, να χορέψουμε, να οργανώσουμε τα μαθήματα, να ανακαινίσουμε το πατάρι και να ξεκινήσουμε δυναμικά τον Οκτώβρη ακόμα και με νέα μαθήματα και νέους συμμετέχοντες!!

Όποιος λοιπόν έχει όρεξη, θέλει να διδάξει αυτό που του αρέσει και να ενισχύσει με αυτό τον τρόπο τον ΣυνΖΩ μπορεί να επικοινωνήσει στο akikakh@hotmail.com.

Η συμμετοχή στα μαθήματα φέτος θα είναι δωρεάν για αυτούς που διδάσκουν ή κάνουν βάρδιες στο κατάστημα.

Για τους υπόλοιπους η συμμετοχή στα μαθήματα ορίζεται στα  5 ευρώ ανά μήνα για όσους έχουν κάρτα μέλους ΣΥΝΖΩ και 10 ευρώ αντίστοιχα για τους υπόλοιπους, η οποία αποτελεί συνεισφορά στα μηνιαία πάγια του συνεταιρισμού μας. Με έκπτωση στα 5 ευρώ για όσους προσφέρουν σταθερά εργασία τουλάχιστον 1-2 ώρες το μήνα.

Και επειδή αποφασίζουμε ομαδικά, όποιος ενδιαφέρεται για μαθήματα γιόγκα και παραδοσιακών χορών μπορεί να δηλώσει ηλεκτρονικά την ημέρα διεξαγωγής του μαθήματος που τον βολεύει,  παρακάτω ή στο κατάστημα του συνεταιρισμού:

Γιόγκα

http://doodle.com/poll/rxc2wqwq8uqyu7a5

Παραδοσιακοί χοροί

http://doodle.com/poll/vdx9a6b3dpg5sxy5

Τα παραπάνω μαθήματα θα ξεκινήσουν από την ερχόμενη εβδομάδα.

Το Δ.Σ. του ΣΥΝ.ΖΩ.

πηγή: ΣΥΝ.ΖΩ.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s