Συντοπίτης μας, οδηγός ΟΑΣΑ, διώκεται επειδή βοήθησε μετανάστες!

kasimeris-apostolis-ixitko

Αντιμέτωπος με τη διοίκηση του ΟΑΣΑ είναι ο Αποστόλης Κασιμέρης, οδηγός λεωφορείου και συνδικαλιστής της ΟΣΥ γιατί προσπάθησε να μεταφέρει με λεωφορείο οικογένειες προσφύγων από την  Πλατεία Βικτωρίας σε χώρο προστατευμένο από την καταιγίδα, αν και υπήρχε σχετική εντολή από τις 26 του μήνα από το Υπουργείο Υποδομών.

Η κα­τη­γο­ρία ενα­ντί­ον ενός ερ­γα­ζο­μέ­νου,  που επέ­δει­ξε αί­σθη­μα αν­θρω­πιάς όπως συ­νά­δει με τις αρχές και τις αξίες της ελ­λη­νι­κής κοι­νω­νί­ας αλλά και το ιστο­ρι­κό κε­κτη­μέ­νο του ελ­λη­νι­κού λαού, απο­τε­λεί σο­βα­ρό αντι­δη­μο­κρα­τι­κό ατόπη­μα και ποι­νι­κο­ποιεί με τον πλέον απα­ρά­δε­κτο τρόπο την εξαι­ρε­τι­κή αυτή  στάση αν­θρω­πιάς και αλ­λη­λεγ­γύ­ης. Δεν μπο­ρεί σή­με­ρα οι διοι­κή­σεις των οδι­κών συ­γκοι­νω­νιών να απο­φα­σί­ζουν μόνες τους  και να κα­λούν μά­λι­στα την αστυ­νο­μία για να συλ­λά­βει τον  οδηγό. Στην συ­γκε­κρι­μέ­νη πε­ρί­πτω­ση θα έπρε­πε να δο­θούν συγ­χα­ρη­τή­ρια στον ερ­γα­ζό­με­νο και όχι να διώ­κε­ται!

διαβάστε εδώ το άρθρο-μαρτυρία του συντοπίτη μας που δραστηριοποιείται και στην Κίνηση Πολιτών Ζωγράφου – Αλληλεγγύη σε πρόσφυγες και μετανάστες.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s