Επιτυχημένη βιβλιοπαρουσίαση στο ΣΥΝΖΩ του βιβλίου «Λαμόγια στο Χακί»

Πάνω από 50 άτομα πέρασαν από την πολύ καλή βιβλιοπαρουσίαση που έγινε την Πέμπτη 14/5 στο ΣΥΝ.ΖΩ. για το βιβλίο «Λαμόγια στο Χακί» του Διονύση Ελευθεράτου.

SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

οι 2 ομιλητές έκαναν μεστές ομιλίες για το βιβλίο, για την εποχή της χούντας και τις αναλογίες με τη σημερινή εποχή και ο ίδιος ο συγγραφέας ήταν χειμαρρώδης παρουσιάζοντας πολλές ιστορίες και αναλυτικά επιχειρήματα για το πόσο «έντιμοι» ήταν οι χουντικοί, πόσο ευνοήθηκαν μεγάλοι επιχειρηματίες και εταιρείες στην περίοδο της χούντας, πόσο αυξήθηκε όντως το χρέος και επιδεινώθηκαν άλλα οικονομικά μεγέθη. Αυτό το βιβλίο συμβάλλει στην κατάρριψη πολλών μύθων της ακροδεξιάς για την υποτιθέμενη «έντιμη» χούντα, τους χουντικούς που πέθαναν στην ψάθα και άλλα πολλά που αποκλειστικό στόχο έχουν να πλήξουν τις εργατικές-λαϊκές και δημοκρατικές κατακτήσεις της μεταπολίτευσης. Τον ίδιο στόχο με τα μνημόνια δηλαδή…

SAMSUNG CSC
SAMSUNG CSC

Στη συνέχεια έγινε μεγάλη συζήτηση με ερωτήσεις και τοποθετήσεις από πολλούς συνεταιριστές και κατοίκους που έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον. Μακάρι να γίνουν και άλλες τέτοιες εκδηλώσεις και συζητήσεις στο παταράκι του ΣΥΝ.ΖΩ.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s